Σχετικά με εμάς

Η ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Α.Ε.


ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2004 στην Τίρυνθα Ναυπλίου.

Από το 2015, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με εκ νέου μηχανολογικό εξοπλισμό στην περιοχή Δαλαμανάρα θέση Σταφίδα Αργολίδας.

Όραμά μας στην ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Α.Ε. είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας και η διατήρηση της αξιοπιστίας μας απέναντι στους πελάτες.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας παραμένει η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, ο οποίος υλοποιείται με την συνεχή επένδυση τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε μηχανολογικό εξοπλισμό. Η καινοτομία των προϊόντων και η συνεχής βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας.

Η ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Α.Ε. διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο που καλύπτει όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα τις βαλκανικές χώρες, τις σκανδιναβικές χώρες, τις τρίτες χώρες, τη Δυτική και κεντρική Ευρώπη.

Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


αποτελεί βασικό συστατικό της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρίας μας.

Η διοίκηση της ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΥΤΑ μεριμνά για τη βελτίωση των Εργασιακών Πρακτικών μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού και την προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Εκτός από τη διατήρηση και διασφάλιση των ανθρωπίνων πόρων, η ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΥΤΑ δείχνει υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον μέσω του προγράμματος ελέγχου χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ανακυκλώσιμων πρώτων και βοηθητικών υλών.

ΠιστοποιήσειςΦωτογραφίες